Léon en Naomi voor Spekkoek. Academy
Opleidingen
Léon Kempees
Opleidingen
09/01/2023
1 min
0

Spekkoek. Academy: Waar Systemisch Werk en Transculturele Bewustwording Samenkomen

09/01/2023
1 min
0

Met veel liefde en passie gaan wij op pad met onze studenten. Bij Spekkoek. Academie begint een reis van persoonlijke transformatie, van professionele groei, en van transculturele bewustwording. Samen duiken we diep in de rijke lagen van Systemisch werk en opstellingen, waarbij we de lichte en donkere lagen van onszelf verkennen. Ons doel? Om bezielde professionals te vormen die in staat zijn om deze kennis en vaardigheden verder te verspreiden en uit te breiden. We zijn meer dan een opleidingsinstituut - we zijn wegwijzers, mede-ontdekkingsreizigers, bondgenoten op deze fascinerende reis.

Naomi en ik hebben de Spekkoek. Academy opgericht vanuit een diepgeworteld verlangen om de impact van Systemisch Werk te vergroten. Als ervaren begeleiders en opstellers hebben we een rijke achtergrond in het veld. Ikzelf, Léon, heb al eerder opleidingen verzorgd bij diverse instituten. De toenemende vraag naar onze expertise heeft ons geïnspireerd om dit avontuur aan te gaan. De beweging die we hebben ingezet met de Spekkoek. Kaartenset heeft ons verder aangemoedigd om deze stap te zetten.

De naam 'Spekkoek. Academy' is een bewuste keuze. Het woord 'Spekkoek' symboliseert de complexiteit en gelaagdheid van het leven, evenals de dualiteit van licht en donker die we allemaal in ons dragen. Het oog in ons beeldmerk staat voor inzicht en bewustzijn, kernwaarden die we willen overbrengen in onze opleidingen.

We zijn ontzettend blij dat in november (2023) onze eerste officiële opleidingsgroep voor Systemisch Werk en Familieopstellingen van start gaat. De leergang is al bijna vol, maar er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Als dit je aanspreekt, raden we je aan om niet te lang te wachten en contact met ons op te nemen.

Maar dit is slechts het begin. We hebben grootse plannen om de Academy verder te ontwikkelen met Masterclasses, toekomstige trainingen en aanvullende opleidingen. We zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe fase en kunnen niet wachten om de eerste groep studenten te verwelkomen!

Lees meer over de opleiding!

Reacties
Categorieën