Spekkoek podcast blog
Opleidingen
Léon Kempees
Opleidingen
08/21/2023
1 min
0

Spekkoek Podcast

08/21/2023
1 min
0

De Spekkoek. Podcast: Verdieping, Verbinding en Ontdekking

In de wereld van Transcultureel Systemisch Werk is er een constante behoefte aan groei, begrip en verbinding. De Spekkoek Podcast is geboren uit deze behoefte en dient als een platform voor diepgaande gesprekken en ontdekkingen.

🎙️ Spekkoek. Interviews 🎙️

De Spekkoek. Podcast is niet zomaar een reeks gesprekken; het is een reis door de 35 thema's van de Spekkoek. Kaartenset, die zijn weg heeft gevonden naar meer dan 250 van jullie, zowel thuis als in de praktijk. Elk thema vormt de leidraad van een organisch gesprek dat meebeweegt met de stroom van het moment. De opnames blijven puur en authentiek, zonder knip- en plakwerk.

Met 16 prachtige gesprekken online, blijven we de thema's uitdiepen en nodigen we je uit om deel uit te maken van dit project. Wil je je eigen unieke verhaal delen? Reageer dan per mail op leon@indischgoud.nl onder vermelding van 'Spekkoek. interview'. Vergeet niet aan te geven welk thema je graag wilt bespreken.

Duik Diep in Systemisch Werk: Een Intensieve Leerreis - Start November 2023

Voor degenen die verder willen gaan, biedt de Spekkoek. Academy een omvangrijke en intensieve opleiding in Systemisch Werk & Opstellingen. Deze opleiding, die start in november 2023, is een kans om je begrip en vaardigheden te ontwikkelen door het geleerde in de praktijk te brengen. Deelname aan deze leerreis zal niet alleen je professionele maar ook je persoonlijke ontwikkeling verrijken.

De Toekomst van Spekkoek. Academy

De Spekkoek. Podcast is slechts een deel van onze grotere missie om het Transcultureel Systemisch Werk verder te verspreiden, verdiepen en verankeren. Met de lancering van de Spekkoek. Academy en de voortdurende groei van onze gemeenschap, laten we ons leiden door wat zich aandiende, wat mag groeien en wat groter is dan wijzelf.

Sluit je aan bij de Beweging

De Spekkoek. Podcast is meer dan een podcast; het is een beweging, een gemeenschap en een kans om te groeien. We nodigen je uit om deel uit te maken van deze reis en samen met ons de wereld van Transcultureel Systemisch Werk te verkennen.

Luister de Spekkoek podcast hieronder of op de podcast website. Ook te beluisteren op Apple Podcast en Spotify


Reacties
Categorieën