Thema Beweging Ai batik

Hartritueel 'Heel Je Hart'

Hét coachtraject voor een diepe verbinding met Jezelf en je Oorsprong

Een Reis van Hart en Ziel

Bij de Spekkoek. Academy geloven wij dat ware groei en heling beginnen bij het hart. Dit is de essentie van ons unieke coachtraject: THE HEART RITUAL. Ontworpen om een diepe verbinding met jezelf en je oorsprong te creëren, is dit traject geschikt voor iedereen die op zoek is naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Met onze bijzondere expertise in het ondersteunen van mensen met een gedwongen migratieachtergrond, bieden we een veilige en begripvolle omgeving waarin je jouw relatie met jezelf en je wortels kunt verkennen.

Heel je hart ritueel

Een ritueel dat spreekt tot het Hart

Het hart is meer dan een symbool; het is de zetel van onze diepste emoties en aspiraties. In het 'Heel je Hart' traject nodigen we je uit om via een krachtig ritueel jouw innerlijke wereld te verkennen. Dit traject begint met een live sessie, waarin we samen het thema van jouw persoonlijke ritueel verkennen. In deze sessie ontvang je ook jouw THE HEART RITUAL kit, met jouw hart als centraal element in jouw reis van zelfontdekking en heling.
Combinatie van Spekkoek kaartenset en THE HEART RITUAL
Spekkoek. Kaartenset en THE HEART RITUAL

Een Traject Met Impact

THE HEART RITUAL is meer dan een coachtraject; het is een transformatieve ervaring die deuren opent naar nieuwe mogelijkheden. Of je nu zoekt naar persoonlijke groei, professionele ontwikkeling, of een diepere verbinding met je (culturele) identiteit, dit traject biedt de middelen en begeleiding die je nodig hebt. Met de ondersteuning van onze ervaren coaches, elk gespecialiseerd in transculturele systemische therapie, ben je in goede handen.
Jouw Hartritueel plannen?


Jouw Persoonlijke Groeiproces

Elke stap in THE HEART RITUAL is ontworpen om je te begeleiden naar een dieper zelfbewustzijn en een sterkere verbinding met je oorsprong.

De reis begint met een inspirerend gedicht en een visualisatie die je helpt om jezelf te openen voor het proces dat voor je ligt. Tijdens deze sessie gaan we ook daadwerkelijk het (keramieken) hart openen (/breken).

Tussentijdse check-ins via mail of WhatsApp zorgen voor een voortdurende verbinding en persoonlijke ondersteuning, terwijl jij aan het helen/lijmen werkt, waardoor het traject een echt op maat gemaakte ervaring wordt.

De integratiesessie, die zowel online als live kan plaatsvinden, biedt een ruimte voor reflectie en het verankeren van je ervaringen.

Het gedicht 'Met Heel Je Hart' is een krachtige afsluiting van het traject, gericht op de toekomst en jouw voortdurende groei.


Aanvullende sessies* zijn altijd mogelijk. Dit stemmen we samen af.

Waarbij?

 • Herstel na Verlies: Helpt bij het openen van het hart voor rouw en het vinden van acceptatie.
 • Herverbinden met het Hart: Ideaal voor wie de innerlijke connectie met hun gevoelens en intuïtie wil herstellen.
 • Afsluiten van een Hoofdstuk: Biedt ondersteuning bij grote levensveranderingen of het afsluiten van belangrijke levensfasen.
 • Persoonlijke Heling: Helpt bij het helen van persoonlijke trauma's en biedt een pad naar zelfontdekking.
 • (Culturele) Identiteit Ontdekken: Biedt een kans voor mensen met een migratieachtergrond om hun culturele wortels te verkennen.
 • Openstaan voor Nieuwe Liefde/Relaties: Helpt bij het openen van het hart voor nieuwe relaties of het verbeteren van bestaande relaties.

Individueel traject met THE HEART RITUAL

Traject

Heel Je Hart Ritueel

375,-
333,-
Eenmalig
 • Individuele startsessie (live)
 • Incl. Hart (THE HEART RITUAL) Set
 • Check-ins en inspiratiemails
 • Integratiesessie (live of online)
 • Gelegenheid voor vragen, ervaring delen en extra sessies*

*Extra sessies niet inbegrepen

Plan direct Jouw Start


Extra

Aanvullende sessies

115,-
Per sessie (i.c.m. Heel Je Hart Ritueel)
 • Maatwerk
 • Flexibel in te plannen
 • Persoonlijke aandacht
 • Veilige setting om aan heling te werken