Individuele opstellingen

Werk in een 1-op-1 setting aan jouw doelen en thema's

Bij Spekkoek...

Op zoek naar persoonlijke ontwikkeling en inzichten in een veilige, individuele setting? Bij Spekkoek. Academy bieden we individuele opstellingen die speciaal zijn ontworpen om je te helpen diepere zelfkennis te verkrijgen en persoonlijke uitdagingen aan te pakken. Of je nu worstelt met werkgerelateerde kwesties, persoonlijke relaties of innerlijke conflicten, onze individuele opstellingen zijn een krachtig instrument voor transformatie en groei.

Lees over de werkvormen


Waarom kiezen voor individuele opstellingen?

Persoonlijke aandacht

In een één-op-één setting krijg je alle ruimte en aandacht die je nodig hebt om jouw specifieke vragen en situaties te verkennen.

Maatwerk

Elke sessie wordt afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen, waardoor je een dieper inzicht krijgt in je eigen levenspad.

Veilige setting

In een individuele setting kun je je kwetsbaar opstellen, wetende dat jouw verhaal en ervaringen in vertrouwde handen zijn.

Flexibiliteit

Sessies kunnen worden gepland op momenten die voor jou het beste uitkomen, waardoor het makkelijker wordt om ze in te passen in je drukke leven.

Hoe werken individuele opstellingen?

Onze individuele opstellingen zijn een unieke vorm van systemisch werk waarbij we gebruikmaken van verschillende methoden en technieken om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke situatie. We kijken naar familiedynamieken, persoonlijke blokkades en onbewuste patronen die je ontwikkeling kunnen beïnvloeden. Dit proces helpt je om nieuwe perspectieven te ontdekken en stappen te zetten richting verandering en groei.

Jouw Reis Start Hier

Bij Spekkoek. Academy begrijpen we dat elke persoon uniek is en zijn of haar eigen weg heeft in het leven. Onze deskundige begeleiding in individuele opstellingen biedt je de ondersteuning en inzichten die je nodig hebt om jouw pad naar zelfontplooiing te bewandelen.


Neem Contact Op

Ben je klaar voor een diepgaande verkenning van jezelf in een veilige, ondersteunende omgeving? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor jouw individuele opstelling. Samen ontdekken we de stappen die je kunt zetten voor een vervuld en authentiek leven.

Werkvormen

Genogrammen helpen individuen hun familiegeschiedenis te begrijpen en te visualiseren, waardoor ze inzicht krijgen in patronen en dynamieken die hun huidige leven beïnvloeden. Dit kan leiden tot een beter begrip van persoonlijke issues, familierelaties en gedragspatronen.
Bodemankers zijn fysieke markeringen op de vloer die verschillende elementen of personen in een systeem vertegenwoordigen. Deze methode helpt cliënten om zich letterlijk en figuurlijk in de schoenen van anderen te plaatsen, wat leidt tot een dieper emotioneel begrip en empathie. Het kan ook helpen bij het identificeren en doorbreken van vastgeroeste patronen.

Tafelopstellingen zijn een vorm van systemisch werk waarbij we werken met blokken of poppetjes die op een tafel worden geplaatst om de posities en relaties van familieleden of elementen van een systeem te representeren.

Systemische rituelen bieden een krachtige manier om afscheid te nemen van oude patronen, trauma's of relaties en om ruimte te maken voor nieuwe groei en verandering. Ze bevorderen heling en persoonlijke transformatie.
Poëzie kan een diepgaande manier zijn om gevoelens en gedachten te verwerken die moeilijk onder woorden te brengen zijn. Het biedt een creatieve uitlaatklep die kan helpen bij zelfexpressie, zelfontdekking en emotionele heling.