Masterclass -Systemisch Werk

Verdieping in je professie

Lees over de Masterclasses
Open afbeeldingen

Masterclass - Systemisch Werk

Verdieping in je professie
Lees over de Masterclasses


Najaar 2023

Rituelen & Inwijdingen
15/16 dec '23

Rituelen binnen systemisch werk bieden een diepe verbinding met collectieve wijsheid, markeren met inwijdingen belangrijke overgangen die persoonlijke en systemische groei bevorderen, en versterken het begrip van onderlinge verbondenheid en de invloed van generaties binnen systemen.

Melodieën van verbinding

2024

Hoe kan muziek het proces van je cliënt ondersteunen? In deze Masterclass leren we hoe we muziek kunnen inzetten in individuele begeleiding en in groepsprocessen. Binnenkort meer...

Welkom bij de Masterclasses van de Spekkoek. Academy. Onze Masterclasses begonnen met Innerlijk Kindwerk in Opstellingen, ondertussen dienen nieuwe thema's zich aan voor 2024. Wij zijn voornemens om verdieping te bieden voor professionals die zich begeven in het systemische werkveld. Daarin werken wij graag samen met top begeleiders uit het veld. Of je nou jezelf wilt onderdompelen op een bepaald gebied, of dat je vooral (nieuwe) tools wilt om mee aan aan het werk te gaan. 

Over de Masterclass

In maart hebben we al een onvergetelijke reis gemaakt met 18 deelnemers. In twee dagen doken we diep in de materie, dankzij de rijke ervaring van de deelnemers en de ongeëvenaarde expertise van Nicole. We hebben samen ontdekt hoe het werken met het Innerlijke Kind het proces van je cliënten niet alleen kan verdiepen, maar ook kan bevorderen.

Nicole's achtergrond in Innerlijk Kindwerk, Systemisch Werk en Reïncarnatie therapie maakt haar tot een van de meest gerespecteerde begeleiders en opleiders in het veld. Haar vermogen om procesmatig te werken is ongeëvenaard, en ze deelt deze kennis graag met anderen die dezelfde passie delen.

Ben jij een professional die al een solide basis heeft in het begeleiden van mensen en/of systemisch Werk? En ben je hongerig naar meer diepgang en effectiviteit in je werk? Dan is deze tweedaagse masterclass precies wat je zoekt.

Doe jij ook mee?


Ik doe mee met Innerlijk Kindwerk!


Ik schrijf mij in voor Rituelen & Inwijdingen! 

Eerst volgende masterclasses

November '23 - Innerlijk Kindwerk

Trainingsdata:11/12 november '23

Expert: Nicole van Leeuwen

Prijs: €425,-


Conferentieoord de Poort

December '23 - Inwijdingen & Rituelen

Trainingsdata: 15/16 december '23

Expert: Nicole van Leeuwen

Prijs: €425,- 


Conferentieoord de Poort

2024 - Melodieën van verbinding
Trainingsdata 2024

Expert: hierover binnenkort meer

Prijs: n.n.b.


De vrije ruimte - Utrecht

Nicole van Leeuwen

Therapeut en Opleider bij Leve-therapie

Oprichter en docent bij Academie voor Psychodynamica

Masterclasses: Innerlijk Kindwerk, Rituelen en Inwijdingen

Léon Kempees

Léon organiseert en faciliteert de Masterclass vanuit de Spekkoek. Academy

Over Nicole

In 1995 ben ik afgestudeerd als regressie- en reïncarnatie therapeut. In mijn eigen ontwikkeling is werken met ‘het kind in ons’ een van de belangrijke pijlers geworden die ik met veel liefde uitdraag en verbind met het systemische werk. Het voelt alsof al het geleerde in mij is samengevallen, waardoor ik vanuit mijn eigen hart en ziel leef en uitdraag wat ik te bieden heb. Daarin vertrouw ik volledig op onze voorouders en de spirits. In het vinden en laten ontstaan van passende rituelen binnen het systemische werk ervaar ik respect voor het leven en voor alles wat kloppend voelt. Vanuit vertrouwen en overgave geeft dat een diep gevoel van rust.

Masterclasses

Masterclass Rituelen en inwijdingen

15/16

DEC
10:00

Rituelen & Inwijdingen

Nicole van Leeuwen

2024

n.n.b.
10:00

Melodieën van verbinding

Binnenkort meer info

Opzoek naar de basisopleiding Systemisch werk & Opstellingen?

De 'Opleidingsjaar Systemisch Werk & Opstellingen' is een grondige opleiding in systemisch werk en opstellingen, verdeeld over negen blokken. Elke module bestaat uit twee lesdagen waarin we jou zullen onderdompelen in de verschillende aspecten van systemisch werk: van fundamentele principes tot complexe dynamieken en patronen. Van het theoretische kader tot praktische toepassing. Je leert fenomenologisch werk, systemische coaching, en diverse vormen van opstellingen. Je verkent diepe onderwerpen zoals familie en relatie dynamieken, migratie-effecten, en de delicate balans tussen daders en slachtoffers binnen systemen. In de opleiding werk je toe naar praktijkgerichte sessies waarin je zelf opstellingen begeleidt, je leerproces integreert en je groei als begeleider bekrachtigt. Na het afsluitende examen blok ontvang je bij succesvolle afronding jouw certificaat. Deze opleiding zal je voorzien van de inzichten, technieken en vertrouwen om je werk naar een hoger niveau te tillen.