SPEKKOEK. AGENDA

Een overzicht van onze Opleidingen, Masterclasses & Workshops

Bekijk hier


Een korte uitleg over onze diensten

Opleidingen

Wil je je bekwamen in Systemisch werk? Onze opleidingen bieden een grondig fundament in de kennis en kunde van systemisch werk en (familie)opstellingen. 

Masterclasses

Verdieping voor professionals die al bekend zijn met het (systemische) begeleiderschap. Onze Masterclasses worden door experts binnen en buiten de Spekkoek. Academy begeleidt.

Workshops

Workshops zijn voor iedereen die door het thema geraakt worden. Je eigen proceswerk staat hier voorop.

Opstellingsdagen

Je eigen vraag inbrengen? Of wil je liever deelnemen als representant. Beiden zijn op hun eigen manier waardevol. Normaal gesproken is er tijdens een dag ruimte voor 4 of 5 vraaginbrengers en maximaal 6 representanten. Lees meer...

Individuele opstellingen

Op zoek naar persoonlijke ontwikkeling en inzichten in een veilige, individuele setting? Bij Spekkoek. Academy bieden we individuele opstellingen die speciaal zijn ontworpen om je te helpen diepere zelfkennis te verkrijgen en persoonlijke uitdagingen aan te pakken. Of je nu worstelt met werkgerelateerde kwesties, persoonlijke relaties of innerlijke conflicten, onze individuele opstellingen zijn een krachtig instrument voor transformatie en groei.

Kwartaal I en II - 2024

Opstellingsdagen (Transcultureel)

Datum: 11 mrt, 3 mei

Deelnemen: Vraaginbrengers / Representanten

Tijden: 10:00 - 17:00u

Locatie: Utrecht, Gansstraat 164

Incl. Koffie/thee en lunch

Vraaginbrenger Representant

Opleiding Systemisch Werk & Opstellingen (SPK24V)

Start: 26 febr

Ma/Di groep

Locatie: Utrecht, Gansstraat 164

INSCHRIJVEN

Masterclass 'Sporen van Verplaatsing'

3 dagen over Verplaatsing, Plek innemen & Potentieel

Data: 1 mrt, 22 mrt, 19 apr

Locatie: Utrecht, Gansstraat 164

INSCHRIJVEN

Masterclass 'Melodieën van verbinding'

2-daagse

Data:1 en 2 juni 2024

Locatie: ArtEZ Conservatorium Enschede

INSCHRIJVEN

Masterclass 'Innerlijk Kindwerk'
2-daagse

Data: binnenkort meer...

Locatie: Utrecht, Gansstraat 164


SPEKKOEK. x INDISCH GOUD

Indisch Goud, is een transcultureel coach collectief dat persoonlijke coaching, workshops, en het INDO Weekend biedt. Onze focus ligt op iedereen met een verbinding of interesse in Nederlands-Indië, Indonesië, en de Molukken. Ons aanbod omvat loopbaan- en ondernemerscoaching en het recentelijk geïntroduceerde hartritueel.

Onze Missie en Visie

Bij Indisch Goud onderzoeken we de effecten van gedwongen verplaatsing, kolonisatie, en de transgenerationele invloed hiervan. We bieden een platform voor gelijkgestemden om samen te komen, hun verhalen te delen, en cultuur en rituelen te integreren in hun helingsproces. Onze aanpak benadrukt het belang van het erkennen van onze complexe geschiedenis en het ontdekken van de kracht en schatten die voortkomen uit deze unieke achtergrond.


Lees meer over INDISCH GOUD.

Kwartaal I en II - 2024

Workshop Maskers - Vrijdag 16 februari 2024

In de workshop maskers gaan we met behulp van systemisch werk & opstellingen, de Spekkoek. Kaartenset en beweging onderzoeken welke maskers je draagt. Hoe deze verbonden zijn met jouw eigen en onze geschiedenis. We gaan kijken wat er onder jouw maskers zichtbaar wilt worden. Wie of wat verschijnt als jij jezelf laat zien, met al jouw lichte en jouw donkere kanten. En als je dan verschijnt wat is dan jouw eigen beweging?


Datum: 16 februari 2024

Prijs: €199,-

Tijden: 10:00 - 17:00u

Locatie: Utrecht, Gansstraat 164

Incl. Koffie/thee en lunch

INSCHRIJVEN

Workshop Erfenissen van de Koloniën

Wat betekent het om te groeien in een familie met wortels in Nederlands-Indië, Indonesië en/of de Molukken? In een collectief waarin de geschiedenis bol staat van dualiteiten. Waarin het koloniale en het onderdrukte, rijkdom en armoede, daders en slachtoffers, macht en afhankelijkheid, het lichte en het donkere allemaal tegelijkertijd aanwezig zijn? Wat leeft daarvan in jou door? En kan je met deze dualiteiten zijn of blijven ze diep binnen in jou met elkaar in strijd?


Start: 9 april 2024

Prijs: €199,-

Locatie: Utrecht, Gansstraat 164

INSCHRIJVEN

INDO Weekend

Een weekend waarin wij samen onderzoeken wat het betekent om Indisch te zijn. Welke kracht je daaruit kan putten,  en wat jou nog belet jouw volle potentie te leven. Dit doen we vanuit een basis van veiligheid, vertrouwen en verbinding. Zowel verbinding met jezelf en met wie jij ten diepste bent, als verbinding met elkaar én met onze voorouders, en al diegenen die na ons komen.


Data:15 en 16 juni 2024

Locatie: Conferentieoord de Poort, Groesbeek

INSCHRIJVEN