Spekkoek. Kaartenset

De kunst van Bewustwording

Open afbeeldingen

Kaartenset

Volledige set met boekje en doosje

Spekkoek platen

XL Kaarten

Perfect tijdens workshops

Postcard

Stuur op of geef mee

Familieopstellingen

Expressie & Zelfbewustzijn

Soms is het moeilijk om woorden te geven aan wat er diep van binnen in je omgaat. Kunst kan dan soms net de ingang zijn om expressie te geven aan wat je diep van binnen voelt en ervaart. Het kan soms net een diepere laag raken. Onze Spekkoek. kaartenset is ontwikkeld om tot meer verdieping en bewustzijn te komen. Je kan de kaartenset persoonlijk gebruiken om op zelfonderzoek te gaan en het is tegelijkertijd een handige tool om in te zetten tijdens coaching en therapie.


Waar gaat de set over?

In de Spekkoek Kaartenset worden 35 levensthema's behandelt, die wij in onze dagelijkse coachingspraktijk tegenkomen. Thema's zoals Oorsprong, Ontheemding, Maskers, Liefde, Macht en Afhankelijkheid en natuurlijk Licht en Donker. We schuwen het daarbij niet om taboe onderwerpen aan te raken. Om letterlijk licht op donker te schijnen.

35

thema's

250+

sets verkocht

111

Founders

15+

podcast afleveringen

Spekkoek. Producten

Set postcards

€7,50
p/set
3 postcards per set.

Keuze uit 3 sets

Kaartenset

€ 49,50
p/set
35 kaarten met boekje + gedichtenbundel in doosje!

XL-Kaarten

Spekkoek platen
€ 135,-
p/set
35 XL-kaarten (36x21cm) geleverd in een tekenmap

Peter & Otteline

Spekkoek. Founders

Dit initiatief ligt om verschillende redenen dicht bij ons hart. Hopelijk wordt de wereld hiermee weer iets liefdevoller.

De Spekkoek. XL-kaarten

  • Ideaal om te gebruiken in workshops / training
  • Afbeeldingen worden nog sprekender en voelbaar
  • Te gebruiken als ankerplaten/bodemankers
  • Hoge kwaliteit materialen

Spekkoek. Kaarten op groot formaat
210x360mm (bxl)
Geleverd in een A3 Tekenmap.

Spekkoek platen

- Veel gestelde vragen -

Spekkoek. Kaartenset

Wie zijn de makers van de kaartenset?

Léon & Naomi zijn de ontwikkelaars en bedenkers van de Spekkoek. Kaartenset. Nina de Jonge van Studio Kakash is de illustrator.

Wat zit er in de normale kaartenset?

In het prachtige doosje zitten de 35 thema's die prachtige geïllustreerd zijn. Daarnaast hebben wij een boekje toegevoegd met informatie over de thema's. Achterin het boekje hebben Léon en Naomi een aantal gedichten toegevoegd die bij de thema's passen.

Wat zit er bij de XL-Kaarten?

De XL-Kaarten zijn de kaarten in het formaat 21x36cm (bxh). Alle 35 thema's zitten erin en worden geleverd in een zwarte (A3-formaat) tekenmap.

Mag ik de kaarten gebruiken in mijn praktijk of tijdens workshops?

Zeker, graag zelfs! Wij zijn trots dat wij ondertussen al vele verhalen/ervaring gedeeld hebben gekregen van mensen die de kaarten inzetten. Natuurlijk vinden we het fijn als je geïnteresseerden doorverwijst naar ons.

Hoe zetten jullie de kaarten in?

Wij gebruiken de kaarten zowel tijdens workshops, individuele sessie en voor onszelf persoonlijk. We gebruiken de kaarten om thema's te verduidelijken, onze klanten erop te laten associëren/resoneren tijdens de coaching en workshops, en om af en toe gewoon een kaartje te trekken voor onszelf.

Luister jij ook de Spekkoek. Podcast?

The Founders

Majnu Leena Wesley Babs Inèza Simone Ginny Anne Rody Joke Fred Zsuzsu Barbara Nurjahan André David Martina Jacqueline Teti Desiree Selli Vanessa Monique Floor Audrey Frans Lisa Bart Anne Jan Alda Monique Wesley Krista Daphne Linda Marthe Sylvia Jorret Christina Sytske Ineke Marjolein Anita Stephanie Anike Nienke Cyril Yvonne Lilian Yvinne Erik Phuong Yannick Hildegard Janne Jeroen Chériette Kyra Anke Inez Vivian Saskia Saskia Charlotte Thirza Wilma Paulien Tanja Reinier Rick Fem Katja Heleen Trudy Lisette Tamara Luit Martha Sandrijn Silvia Remon Kim Laura Maaike Kaysri Otteline Loeky Roos Ans Marian Margit Elouise Nathalie Marieke Ronald Anne Hester Marieke Corine Cornelie Loes Anitra Maritha Colin Renske Sara Nicole Jaap Suzanne W.A Ellen