Ontdek de Kracht van Familieopstellingen

Verhelder de Onderliggende Dynamieken in Jouw Leven

Zit je vast in je relaties, professionele leven of persoonlijke ontwikkeling? Vaak liggen de antwoorden op deze complexe vragen verborgen in het familiesysteem waarin we zijn opgegroeid. Familieopstellingen bieden een krachtige manier om deze onzichtbare, maar invloedrijke dynamieken te onthullen.

Bij Spekkoek. Academy gebruiken we Familieopstellingen als een precisie-instrument voor persoonlijke groei en bewustwording. Ontdek hoe deze methode je kan helpen je relaties en je eigen innerlijke wereld te begrijpen, transformeren en helen.

Wil je zelf geen vraag inbrengen, maar wel aanwezig zijn tijdens de opstellingsdagen? Geef je dan op als representant. Een ideale manier om bekend te raken met opstellingen. Zelf haal je ook veel uit de opstellingen van anderen.

Waarom de Spekkoek. Academy?

Ervaring

Onze begeleider hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van familie- en organisatieopstellingen.

Expertise

Diepgaande kennis van systemisch werk en opstellingen. Experts op gebied van Transcultureel werk.

Maatwerk

Een benadering waarbij elke opstelling is afgestemd op de unieke vraagstukken van de deelnemers en hun systeem

Follow-up

Coaching sessies, workshops en andere middelen om je persoonlijke en professionele groei te ondersteunen.

Wat zijn opstellingen?

Familieopstellingen vormen een krachtige methode om zowel de verborgen dynamieken binnen een familiesysteem als de innerlijke belevingswereld van individuen aan het licht te brengen. Door het blootleggen van diepgewortelde patronen en interacties, bieden opstellingen een unieke kans op groei, bewustwording en heling. Dit precisie instrument stelt mensen in staat om niet alleen hun relaties met anderen te transformeren, maar ook hun eigen gedachten, gevoelens en overtuigingen beter te begrijpen. Als gevolg hiervan kunnen opstellingen een belangrijke rol spelen bij het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en het bevorderen van een harmonieuzere, authentiekere verbinding met jezelf en anderen.

Werkvormen

Systemen icon

Groepen

Breng je vraag in tijdens een opstellingsdag waar we werken met een groep van representanten. Een manier om aan de hand van de andere deelnemers jouw vraagstuk zichtbaar te maken.
Opstellingen icon

Individueel

In 1-op-1 sessies/trajecten werken aan jouw vraagstuk? Systemische coaching is een krachtige benadering om inzicht te krijgen in jouw unieke situatie, met speciale aandacht voor de invloed van je familie, context en culturele achtergrond.

Logo

Organisaties

Voor professionele ontwikkeling (van werknemers) en organisatie vraagstukken kan je ook bij ons terecht. Voor ondernemers en professionals die de volgende stap willen maken.

Data

26

JAN

10:00

11

MRT

10:00

03

MEI
10:00